27.05.2015, 13:02 | Af: Administrator

Haugaard solgt til Stoke City

FC Midtjylland har solgt Jakob Haugaard til den engelske Premier League-klub Stoke City FC.

Der venter nye udfordringer for FC Midtjyllands 23-årig målmand Jakob Haugaard efter sæsonen.

I dag faldt de sidste detaljer nemlig på plads mellem FC Midtjylland og Stoke City, og det betyder, at målmanden skifter til Premier League-klubben på en tre-årig kontrakt.

- Vi har fået et flot tilbud fra Stoke, og samtidig er det en god mulighed for Jakob, som vi ikke vil stå i vejen for, siger sportsdirektør Claus Steinlein.

- Det er stort at sende en spiller til Premier League, og vi ønsker Jakob held og lykke i det engelske. Stoke har længe holdt øje med ham og synes lige som os, at han er et stort talent. Der skal lyde en stor ros til vores målmandsteam, som har stor andel i den gode udvikling, som Jakob har været igennem, siden han kom fra AB.

- Jakob er en god dreng, som har udviklet sig rigtig godt. I sommer havde vi en forventning om, at han fortsat skulle være andenmålmand, men han har bare udviklet sig støt og roligt og har været en vigtig årsag til, at vi står med guldmedaljerne i år, siger Steinlein.

Jakob Haugaard har i denne sæson spillet 24 kampe for FC Midtjylland, mens det i alt er blevet til 35 kampe med ulvelogoet på brystet. Han kom i 2012 til FC Midtjylland fra AB.