07.05.2015, 10:57 | Af: Administrator

Hjælp FCM og vind en iPad

Giv os din mening og vær med til at udvikle Alka Superligaen og oplevelserne på MCH Arena.

For fjerde år i træk gennemfører Alka Superligaen en fælles tilskuerundersøgelse på tværs af alle 12 klubber. Tilmeld dig undersøgelsen og vær sikker på, at du også bliver hørt. Alle, der besvarer spørgeskemaet, deltager i lodtrækningen om en iPad Mini 2 med Retina Display. Der er i alt 12 iPads i puljen.

Undersøgelsens resultater skal først og fremmest bruges til, at FC Midtjylland kan forbedre oplevelserne for de mange tusinde fans, som til hver hjemmekamp er gæster på MCH Arena. Samtidig skal undersøgelsen give et billede af, hvor Alka Superligaen som helhed kan gøre nogle ting bedre.

Tilmeld dig Superliga Survey 2015 her >>

Når du har tilmeldt dig undersøgelsen vil du i løbet af et par uger modtage en e-mail med link til et spørgeskema, som du kan besvare online, når det passer dig. Alle, der besvarer spørgeskemaet, deltager i lodtrækningen om at vinde en af de 12 iPads, der er med i puljen.

Om undersøgelsen
- Alka Superligaens tilskuerundersøgelse 2015 gennemføres af analyseinstituttet Wilke i samarbejde med Divisionsforeningen og alle 12 klubber i Alka Superligaen.
- Din deltagelse er 100% anonym. Har du spørgsmål til undersøgelsen så send dem gerne til superliga@wilke.dk.