28.05.2015, 07:26 | Af: Administrator

Klubsamarbejdet ansætter licenstrænere

FCM Klubsamarbejdet har ansat fire nye trænere – og en femte er på vej – til at varetage den fremtidige lokale- og regionale fodboldudvikling i Ulveland.

På den anden side af sommerferien venter en ny fodboldsæson og det bliver samtidig startskuddet til en relancering af pilotprojektet ”RØDDERNE – Fodbold på hjemmebane”, når det udbredes til alle fem områder af FCM Klubsamarbejdet. Dette indebærer dels et tættere samarbejde med FCM-licensklubberne og dels indebærer det ansættelse af nye folk i stillingerne som FCM-licenstrænere.

Nu er tiden så kommet til at løfte sløret for de kommende FCM-licenstrænere, som kommer til at løfte opgaven omkring udviklingen af den lokale- og regionale fodboldudvikling. Læs mere om disse i linkene nederst på siden.

- Vi er sindssygt stolte af det team, vi har fået samlet omkring RØDDERNE. Ikke nok med at vi pt. har to med UEFA A-licens- og to med UEFA B-licenstrænere i folden, vi har også trænere med alle mulige forskellige erfaringer fra ind- og udland og trænere i forskellige aldre og de kommer ikke bare til at være nogle gode baser i deres respektive områder, de kommer også sammen til at udgøre en stærk enhed, hvor de kan og vil lære af hinanden, fortæller leder af FCM Klubsamarbejdet Tommy Jensen.

- Vi vil med vores fremtidige setup komme til at arbejde med de potentielt 100 dygtigste spillere i hver af de årgange som vi arbejder med i vores region, hvilket er en klar styrkelse af fodboldudviklingen i Ulveland. Dette gør vi i anerkendelse af, at flere spillere først på et senere tidspunkt end andre rykker sig og vi er derfor sikre på, at vi ved at arbejde med flere spillere også vil blive endnu dygtigere til at vælge de rigtige spillere, som på et tidspunkt havner i FC Midtjylland. For det er samtidig også klart, at vi ikke skal have flere spillere end nu til at skifte til FCM, men det vi vil komme til at opleve er, at de spillere som ikke ender i FCM blot vil blive endnu dygtigere på deres lokale hold i egen klub, hvilket kommer til at styrke fodbolden i hele området, forklarer Tommy Jensen.

FCM-licenstrænerne:
Område 1: Vi afventer fortsat den endelige løsning
Område 2: Jonas Bliksted
Område 3: Finn Akselsen
Område 4: Torben Ahle
Område 5: Mathias Lund Jensen