26.05.2015, 16:43 | Af: Administrator

Klubsamarbejdet inviteres til GULDfest på MCH Arena

Samarbejdsklubber får unik mulighed for at fylde udebaneafsnittet til sæsonens sidste hjemmekamp mod SønderjyskE.

Interesseren for sæsonens sidste hjemmekamp mod SønderjyskE er enorm. Det er nemlig her, at det synlige bevis på mesterskabet sker, når pokalen overrækkes, og guldmedaljerne hænges om halsen på FCMs spillere. 

Og med til at fejre klubbens første guldmedaljer kommer Klubsamarbejdet. SønderjyskE har nemlig givet FC Midtjylland råderet over udebaneafsnittet, og det kommer Klubsamarbejdet til gode.  

Egentlig var Klubsamarbejdet inviteret til en kamp i efteråret, da det alligevel ikke var muligt at give dem udebaneafsnittet mod Brøndby, men nu har klubben altså valgt, at det regionale fodboldsamarbejde i stedet skal inviteres til den historiske kamp.

- Vi tilbyder i stedet de 1050 ståpladser på udebaneafsnittet til de 160 klubber i vores Klubsamarbejde. Børnene, forældrene og trænerne rundt om i regionen er rygraden i FC Midtjylland. Kan vi give dem en helt særlig og unik mulighed for at blive en del af guldfesten på MCH Arena, er det en beskeden kvittering for deres loyalitet og opbakning, siger Hans Krabbe, kommunikations- og marketingdirektør i FC Midtjylland.

Ståpladserne i udebaneafsnittet bliver for en dag altså stedet, hvor hjertet af Midtjylland – FCM Klubsamarbejdet – samles for at råbe, synge og vise deres støtte til HELE regionens guldhold. Efterfølgende kan de loyale klubmennesker også deltage i pokaloverrækkelse og den efterfølgende fest på MCH i hal M.

- Da jeg fik overbragt nyheden om, at man ønskede at tilbyde de ledige pladser i udebaneafsnittet til FCMs samarbejdsklubber, blev jeg rigtig stolt over at være en del af FC Midtjylland. Jeg har stor respekt for, at man både i FC Midtjyllands bestyrelse og direktion, når muligheden opstår, ønsker at give så stor en påskønnelse til samarbejdsklubberne og disses medlemmer. Billetterne kunne med lethed været blevet solgt, men dette er et fantastisk eksempel på, at Klubsamarbejdet ikke bare handler om, at FC Midtjylland skal have, men at man også giver noget tilbage for den støtte og opbakning, som vi hele tiden mærker og får fra vore samarbejdsklubber og disses medlemmer, fortæller leder af FCM Klubsamarbejdet Tommy Jensen.

Sådan kommer du på MCH Arena med FCM Klubsamarbejdet
Vil FCM samarbejdsklubberne i besiddelse af nogle af de attraktive billetter til kampen, hvor mesterskabspokal og guldmedaljer overrækkes til FC Midtjylland, gør følgende sig gældende:

- Hver klub kan max. bestille 20 billetter til udebaneafsnittet og kun FCM Klubrepræsentanter fra samarbejdsklubber kan indgive en bestilling.

- Billetprisen er reduceret til den helt specielle Klubsamarbejdspris på kr. 50,- pr. billet uanset om man er barn eller voksen.

- Der afsendes faktura til klubben.

- Billetterne afsættes efter først til mølle princippet (der er 1050 pladser i afsnittet). Dog skal bestilling senest ske søndag den 31. maj. Eventuelle overskydende billetter sættes til salg online mandag d. 1. juni.

- Bestillingen sendes til eventkoordinator i FCM Klubsamarbejdet, Anja Lauritsen, på ala@fcm.dk.

- Billetterne udleveres fra Info-huset på kampdagen. Der åbnes for udlevering allerede 2½ time før kampstart – altså fra kl. 13.30.