28.05.2015, 06:52 | Af: Administrator

Klubsamarbejdet med nye og gamle FCM-licensklubber

FCM Klubsamarbejdet lancerer nye FCM-licensklubber og relancerer ”RØDDERNE – Fodbold på hjemmebane”.

Pilotprojektet kaldet ”RØDDERNE – Fodbold på hjemmebane”, har i indeværende sæson været en stor succes i FCM Klubsamarbejdets område 2, hvor såvel spillere, forældre, trænere, ledere og klubber har udtrykt stor tilfredshed med mulighederne og den udvikling som disse har medført.

Fra den kommende sæson bliver pilotprojektet udbredt til alle fem områder af Ulveland, hvilket betyder, at der vil komme et hav af sportslige muligheder for såvel drenge som piger og vel at mærke muligheder som er lige fra den ikke-øvede spillere til spillerne med potentiale til at ende ud på højeste hylde.

- Vi vil med ”RØDDERNE – Fodbold på hjemmebane” nå vidt omkring i geografien i Ulveland og derfor glæder det os også, at flere af vore samarbejdsklubber har takket ja til et intensiveret samarbejde med os ved at blive FCM-licensklubber. Som FCM-licensklub stiller man uselvisk en række faciliteter, materiale samt mandskab til rådighed og vel at mærke ikke blot for egen klubs vindings skyld, men også for at udvikle fodbolden i hele lokalområdet. Det at tage ansvar for fællesskabet har jeg utrolig stor respekt for og vi glæder os i FCM til at komme i gang med samarbejdet med alle disse klubber, fortæller leder af FCM Klubsamarbejdet Tommy Jensen.

Nu er tiden så kommet til at løfte sløret for de samarbejdsklubber, som kommer til at løfte opgaven som FCM-licensklubber i Klubsamarbejdets respektive områder. Læs mere om FCM-licensklubberne i de respektive områder i nedenstående links:

Område 1: Thisted FC
Område 2: FS Holstebro
Område 3: Ringkøbing IF og Spjald IF
Område 4: Vi afventer fortsat den endelige løsning
Område 5: Brande IF, FC GOG og Grindsted GIF