27.05.2015, 07:30 | Af: Administrator

Lokal og international samarbejdsaftale på plads

FC Midtjylland har lavet en samarbejdsaftale med Arriva, som giver klubbens fans nye muligheder. Ikast-virksomheden KLIMAhuse er også nye i folden.

Det er ikke kun på grønsværen, det går godt for FC Midtjylland i øjeblikket. For også uden for kridtstregerne er der godt gang i forretningen. Klubben har netop har indgået samarbejdsaftaler med transportgiganten Arriva og Ikast-virksomheden KLIMAhuse.

Den nye samarbejdsaftale med Arriva, der har en række togstrækninger i regionen, kan komme de midt- og vestjyske fans til gode, fortæller kommercieldirektør i FC Midtjylland Jacob Jørgensen.

- Foruden en økonomisk god aftale med Arriva bliver der også mulighed for at indsætte specialtog til udvalgte kampe, så vi på den måde kan samle en geografisk stor region og give fodboldfans  lettere  adgang til kampene.

- Vi er glade for at få en så stor international partner ind. Det er en blåstempling af vores setup, at vi er interessante for en stor international virksomhed, siger Jacob Jørgensen.

Arriva, der netop har fået forlænget deres kontrakt på de midt- og vestjyske togskinner frem til 2020, ser ligeledes frem til det nye samarbejde med FC Midtjylland

- Vi glæder os utrolig meget til samarbejdet med FC Midtjylland og ser frem til i fælleskab at udvide oplevelsen på fodboldbanen til også at omfatte turen til og fra udvalgte kampe. Arrivas tog kører lige til MCH Arena og til og fra flere stationer, hvor Superliga-kollegerne holder til, så det er det perfekte match til vores forretning, fortæller marketing manager Britta Indraccolo.

Også KLIMAhuse er ny sponsor i FC Midtjylland. Ikast-virksomheden, der har specialiseret sig i at tegne og bygge CO2 neutrale og selvforsynende lavenergihuse, har fra næste sæson købt en skyboks på MCH Arena.

- Vi mærker stor positivitet i markedet både lokalt og nationalt. Qua de gode præstationer på banen mærker vi en stor lyst til at være en del af FC Midtjylland, og vi glæder os over, at vi i de kommende måneder forventer at præsentere andre store aftaler med internationale topbrands, siger Jacob Jørgensen.

Den nye aftale gør Arriva til Super Partner i FC Midtjylland, mens KLIMAhuse har købt sig ind i en skyboks på MCH Arena.