25.05.2015, 20:39 | Af: Administrator

Målscorer Lauridsen: Personlige fejl

FCM dominerede Brøndby men måtte se sig besejret 2-3 på hjemmebane.

FC Midtjylland forærede mandagens gæster fra Brøndby IF føringsmålet, men ulvene fik kæmpet sig tilbage og kom foran 2-1 på mål af først Martin Pusic og dernæst Jesper Lauridsen. Alligevel endte det med et tungt nederlag på 2-3 mod et - på dagen - defensivt orienteret Brøndby-mandskab.

Selv om han nød at få scoret, så fyldte resultatet mest hos Jesper Lauridsen.

- Vi forærer dem et par mål, og det er derfor, vi ikke selv står med sejren, konkluderer han.

- Der er nogle personlige fejl, og vi står lidt skidt på nogle indlæg, så det er rigtig ærgerligt, at de ikke skal kæmpe lidt mere for at få deres mål. Det skal vi arbejde med, for det er ikke godt nok.

Se klippet med Jesper LauridsenFCM TV [klik her]