16.05.2015, 14:30 | Af: Administrator

Ny rolle til FCM-formand

Rasmus Ankersen knyttes tættere til Brentford FC.

FC Midtjylland-formand Rasmus Ankersen, der de senere år primært har beskæftiget sig med konsulentarbejde og international foredragsvirksomhed, bevæger sig nu mere over i fodboldens univers.

Ud over formands-rollen i ALKA Superligaklubben FC Midtjylland bliver Rasmus Ankersen nu også knyttet tættere til FCM-ejer Matthew Benhams anden fodboldklub, Sky Bet Championship klubben Brentford FC.

Sammen med matematikeren Phil Giles bliver Rasmus Ankersen co-Director of Football i Brentford. De to skal varetage den daglige drift af Brentford FC og leder i øjeblikket processen med at finde en ny cheftræner til klubben. De nye arbejdsopgaver i London får ingen indvirkning på Rasmus Ankersens rolle i FC Midtjylland, hvor han fortsætter som bestyrelsesformand.

Jeg ser frem til udfordringen med at få Brentford i Premier League. Min rolle der bliver mere operationel, end den er i FCM, men samtidig betyder det, at jeg får bedre muligheder for at binde de to klubber sammen, så FCM også fremover kan få glæde af de ressourcer og specialister, der har base i London – og omvendt, forklarer Rasmus Ankersen.