02.05.2015, 01:43 | Af: Administrator

Optakt: Nyt jysk opgør i vente for U19

FCM U19 overvandt skadeproblemer og maltrakterede Silkeborg 7-0. Holdet skal nu forsøge at følge op på den sejr mod AaB.

Den flotte præstation i torsdagens 7-0 sejr over Silkeborg overskyggede det faktum, at det var et amputeret FCM U19 der gik ind til kampen mod lokalrivalerne.

Rasmus Bach, Kristian Dirks Riis, Anders Hagelskjær, Rasmus Nissen og Simon Sterring plejede alle skader af forskellige karakter, og da FCM U19 i forvejen må undvære flere spillere, rådede trænerstaben reelt kun over 14 spillere til kampen.

De præsterede til gengæld til topkarakter, og beviste endnu engang at holdet har en markant større bredde end i sidste sæson.

Alligevel glæder træner Kenneth Andersen sig over, at han efter alt at dømme vil have en lidt større gruppe at plukke fra, når AaB på søndag gæster Wunderelf Arena. Kampen spilles ganske vist mindre end tre døgn efter Silkeborg-kampen, men der er en begrundet tro på, at flere af de spillere, der blev skånet i torsdagens opgør, når at blive klar.

En af profilerne er dog med sikkerhed ikke med for FCM – Jonas Gemmer fik en karantænegivende advarsel mod Silkeborg, og må derfor overvære kampen fra sidelinjen.

FCM U19 vandt det første møde med nordjyderne med 4-0, men det er et formstærkt AaB-mandskab der kommer til Herning med en frisk 4-0 sejr over OB i bagagen.

- AaB er kendetegnet ved at være rigtigt godt organiserede. De er gode til at lukke rummene ned, og efterlader meget lidt plads for modstanderne at spille på, så for os bliver opgaven at få sat vores spil op på meget lidt plads, vurderer Kenneth Andersen.

De to hold spiller traditionelt tætte opgør, og statistikken for de seneste ti indbyrdes opgør lyder på 5 FCM sejre, to uafgjorte og tre AaB-sejre. Der er kampstart på Wunderelf Arena søndag kl. 13.00.