26.05.2015, 18:00 | Af: Administrator

Reserverne kan spille sig på førstepladsen

FC Midtjylland kan generobre førstepladsen i Reserveligaen, mens AaB med en sejr er danske mestre.

Der er dømt topkamp i Aalborg, når AaB og FC Midtjylland onsdag eftermiddag tørner sammen på aalborgensernes anlæg i et opgør, hvor begge mandskaber har meget at spille for.

En hjemmesejr betyder nemlig, at AaB kan kalde sig vindere er Reserveligaen, mens en udebanesejr skyder midtjyderne op på førstepladsen med blot en runde tilbage.

- Vi går efter at vinde i morgen. Det betyder meget for os som klubben at kunne vinde Reserveligaen. Vi har traditionelt gode kampe mod AaB, og det er altid fedt at være i pulje med dem, da de ligesom os prioriterer Reserveligaen højt, siger Lars Friis.

Der er dømt midtjysk revanche mod aalborgenserne, da det i sæsonens første møde på Heden var AaB, der løb med de tre point, da de tog en 2-1-sejr med tilbage til det nordjyske.

FC Midtjylland kan dog mønstre et stærkt mandskab til onsdagens opgør, hvor der er flere spillere med superligakampe på CV’et med. Blandt de mest prominente navne er Izunna Uzochukwu, Marcos Ureña, Frederik Møller og Marco Larsen, mens talenter som Mikkel Duelund, Jonas Gemmer og Kristoffer Olsson også er med bussen til Aalborg.

Der er kick onsdag klokken 14.00 på AaB anlæg.

Truppen mod AaB
Marco Priis Jørgensen
Rasmus Bach
Rasmus Lauritsen
Rasmus Nicolaisen
Frederik Møller
Kristian Dirks Riis
Alexander Munksgaard
Rasmus Nissen
Izunna Uzochukwu
Kristoffer Olsson
Jonas Gemmer
Mikkel Duelund
Marco Larsen
Marcos Ureña
Babajide David
Samson
Simon Sterring
Alexander Nicolajsen