10.05.2015, 18:38 | Af: Administrator

Riddersholm: Effektiviteten manglede i felterne

For første gang i foråret måtte ulvene forlade banen uden point.

FC Midtjylland fik en forfærdelig start på eftermiddagens opgør mod OB, hvor Johan Dahlin allerede efter et par minutter første gang måtte hente bolden ud af nettet.

Og ganske usædvanligt måtte ulvene inkassere tre mål mod sig på standardsituationer i 3-1-nederlaget.

- Vores effektivitet og skarphed i felterne var ikke, som vi normalvis ser os. Vi lukkede tre dumme mål ind på defensive standardsituationer, og det efterslæb, vi fik der, blev svært for os at nå, selv om vi kreerede forholdsvis store chancer i åbent spil, siger cheftræner Glen Riddersholm til FCM TV.

- Vi må også anerkende, at OB var godt indstillet og kæmpede virkelig hårdt og havde både marginalerne og en dygtig målmand, som gjorde, at vi ikke rigtigt kom tæt på point i dag, selv om der var mange ting i spillet, som lykkedes for os mellem felterne, lyder det for Riddersholm.

Se hele interviewet med cheftrænerne på FCM TV her.