20.05.2015, 16:43 | Af: Administrator

Riddersholm: Pione en ekstraordinær spiller

Cheftræner Glen Riddersholm glæder sig over Pione Sistos landsholdsudtagelse.

Han har stået på spring længe, og i dag skete det så, da landstræner Morten Olsen havde Pione Sisto med i sin trup til de kommende landskampe.

- Det kommer vel ikke som den store overraskelse. Vi har med en ekstraordinær spiller at gøre. Pione er en individualist, som vi ser få af i dansk fodbold, lyder skudsmålet fra cheftræner Glen Riddersholm.

Pione Sisto var Alka Superligaens helt store profil i efteråret, hvor han også modtog prisen om årets spiller i Superligaen.

- Vi glæder os enormt meget på Piones vegne, fordi vi har kunnet se hans udvikling gennem de seneste år. Det er endnu engang en manifestation af den enorme gode talentudvikling, FC Midtjylland formår at lave, siger Riddersholm med henvisning til, at Pione Sisto kommer fra samarbejdsklubben Tjørring IF og siden spillede på FC Midtjyllands ungdomshold i Herning, inden turen gik på akademiet.

- Han har udviklet sig fra at være en individualist til også være en kollektiv spiller, som man kan regne med. Han kan spille begge veje og arbejde hårdt, og han er blevet taktisk mere fleksibel, og dermed har han udviklet nogle af de facetter, som har været en nødvendighed, hvis han også skulle kunne begå sig på et højere niveau.

Pione Sisto er noteret for 61 kampe og 17 mål for FC Midtjylland.