20.05.2015, 10:07 | Af: Administrator

Sisto: Det er helt vildt

Han var den afgørende forskel i sejren over FCK, og i dag blev Pione Sisto for første gang udtaget til det danske A-landshold. Også Jakob Poulsen og Morten 'Duncan' Rasmussen er en del af landstræner Morten Olsens trup.

Det var et udenlandsk nummer, der i går ringede til Pione Sisto. Tjørring-knægten studsede godt nok lidt over det, men da han greb knoglen og hørte, hvem der var i den anden ende, fortrød han aldrig, at han tog telefonen.

- Det var faktisk Morten, der ringede til mig. Det var ikke til at tro i starten, men jeg var virkelig glad, da han ringede, siger Pione Sisto om det opkald, der altså gjorde ham til dansk landsholdsspiller.

- Det var helt vildt. Det er en drengedrøm, der er gået i opfyldelse. Det har altid været et kæmpe ønske for mig at komme til at spille for landsholdet, og at det så nu er A-landsholdet kan ikke være større, siger Sisto.

I januar var han med det danske U21-landshold på træningslejr i Tyrkiet, hvor han leverede et hattrick i sin debut, og i maj fik den elegante kantspiller så grønt lys fra FIFA til at tørne ud for det danske landshold.

- Jeg glæder mig til alt. Til at vise mig frem og få muligheden for at vise, hvad jeg kan på højeste niveau. Og jeg glæder mig til at spille med rigtig gode fodboldspillere. Jeg ser frem til at være en del af det, siger den tidligere akademispiller.

- Det går rigtigt stærkt for mig nu, og jeg er rigtigt glad for det, der sker for mig. Det har været hårdt arbejdet, og jeg er rigtig glad for at stå der, hvor jeg gør nu, siger den 20-årige Tjørring-knægt, der altså kan få din A-landsholdsdebut mod enten Montenegro eller Serbien i juni.

Knap så overraskende er det, at også Jakob Poulsen og Morten 'Duncan' Rasmussen er en del af Olsens trup

Se Sisto reaktion på udtagelsen på FC Midtjyllands facebook-side her.