01.05.2015, 10:30 | Af: Administrator

SPILFORSLAG: Hjemmesejr på Heden

Jakob Poulsen scorede det afgørende mål i det seneste opgør mellem FC Midtjylland og Randers FC. SpilXperten.com tror på endnu en midtjyske sejr, når de to duellanter tørner sammen mandag aften på MCH Arena.

Randers formåede for første gang i ni kampe at vinde i sidste weekend, da man gav FC Midtjylland en hjælpende hånd i guldkampen ved hjemme at slå FCK med 3-0. Løverne kollapsede og gjorde opgaven nemmere for kronjyderne, som vi dog ser komme ned på jorden i mandagens topbrag på MCH Arena.

Gæsterne fra Randers holder med næb og klør fast i Alka Superligaens 3. plads, hvor Brøndby, Hobro og FC Nordsjælland presser hårdt på bagfra. Colin Todds mandskab har med en elendig høst på bare 10 point i ni forårskampe sat sig selv under pres med langt op til efterårets niveau. Det kan ikke afvises, at gummibenene melder sig i kampen om bronzen, selvom de tre tiltrængte point mod FCK hjalp.

Helt anderledes ser det ud for FC Midtjylland. 21 af 29 mulige point i foråret er kommet i hus med seks sejre og tre uafgjorte kampe, som efterlader FCK på 2. pladsen med hele 12 point op.

Hjemme på MCH Arena fortsætte ulvene med at hyle højt og løbe modstanderne over ende. Foråret har således budt på fire sejre i fire kampe og en målscore på 10-0. Ganske enkelt imponerende med tanke på, at tallene på Heden er 13-0-0 (30-6) for alle Superliga-kampe i sæsonen.

Indbyrdes har FC Midtjylland et særdeles godt tag på kronjyderne, som ellers også har oplevet fremgang i de senere år – bare ikke mod FCM. Glen Riddersholm & co. har således tre sejre på stribe, mens Randers ikke har formået at vinde i Herning siden 2009.

Selvom Randers har fået et skud selvtillid, peger næsten alt andet på sejr nummer 14 i træk på hjemmebane til FCM. Det belønner Danske Spil med odds 1,70. Og til mandagens opgør vil det være muligt at spille foran MCH Arena i den nye Oddset-boden.