16.05.2015, 23:28 | Af: Administrator

Spilforslag: Ulvene skarpere end løverne

Der er en sejr i hver lejr i denne sæson, men SpilXperten.com tipper på midtjysk gevinst søndag aften mellem FC Midtjylland og FC København.

FC Midtjylland kan så godt som hjemtage guldet søndag aften, hvis den perfekte hjemmebanestatistik bevares mod den direkte udfordrer fra FC København. Det er løverne sidste chance for at bide fra sig, men i et tætpakket program og med masser af skadesproblemer ser vi ikke Ståle Solbakkens tropper tage point med fra Heden.

FCK spiller søndag den tredje kamp i denne uge, efter man har mødt FC Vestsjælland både mandag og torsdag. Sidstnævnte kamp udløste efter 120 hårde minutter DBU Pokalen til københavnerne, der samtidig måtte se både Nicolai Jørgensen og Rurik Gislason udgå med skader.

Begge spillere er nu tvivlsomme til søndagen guldbrag, hvor FCK i forvejen har en alenlang skadeliste med spillere, der er færdige for sæsonen.

FCM inkasserede forårets første nederlag i søndags på Fyn, da personlige fejl kostede et nederlag på 3-1 i Ådalen. Utvivlsomt et wake up call til Glen Riddersholm & co., som må være 110 % fokuserede på at få gjort arbejdet færdigt og sikre guldet. Således kan kampen mod OB have været en tiltrængt reminder om, hvad der skal til for at øge forspringet på ni point ned til FCK i søndagens kamp.

Ulvene kan heller ikke se sig helt for fri dårlige nyheder på trupfronten. Igboun afsoner karantæne, mens Petter Andersson er tvivlsom. Kristian Bak kæmper også mod tiden, mens Sviatchenko har pæne chancer for at gøre comeback.

Indbyrdes har FCM et smalt overtag med tre sejre i de sidste fem kampe, og hjemmebanestatistikken 14-0-0 kan naturligvis kun tale i FCMs favør på et udsolgt MCH Arena.

SpilXperten.com anbefaler: 1-tallet til odds 2,05 hos Danske Spil

Flere spilfiduser til weekenden? Så tjek SpilXperten!
Hvis du savner inspiration til hvilke kampe, du skal spille på i weekenden, er det værd at tjekke SpilXperten.com ud. Her stiller eksperter gratis deres fiduser til rådighed med analyser og argumenter til hver kamp. Så kan du gøre op med dig selv, om du vil spille med eller ej.