10.05.2015, 04:50 | Af: Administrator

Spilfoslag: Midtjyske point på Fyn

To gange tidligere i sæsonen har FC Midtjylland besejret OB. SpilXperten.com tror også på den tredje midtjyske sejr mod fynboerne.

Ulvene rejser i dag til Fyn, hvor OB i Ådalen står på menuen. Fynboerne har kun samlet halvt så mange point ind som Duncan & co., der kan prale af 64 point i forhold til hjemmeholdets 32.

Specielt på hjemmebane har det i foråret haltet for OB, der ikke rigtig kan nå fugl eller fisk, om end truslen om nedrykning stadig er til stede. Vi tror, at FCM tager yderligere tre point og bevarer forspringet til FCK.

De to hold åbnede forårssæsonen mod hinanden tilbage i februar, hvor FCM vandt sikkert med 3-0 på MCH Arena. Efterfølgende formåede OB at hente seks point mod både FCK og FC Vestsjælland, mens det siden hen har været mere svingende. Nu ligger OB på 8. pladsen med syv point ned til stregen.

Specielt har det været fynboernes sløje præstationer på hjemmebane, der har kostet dem. De sidste fire hjemmekampe har således kun budt på ét point og en målscore på 1-6. På ingen måder tilfredsstillende, da man også senest blev udspillet af Brøndby med nederlaget på 0-2.

I en fantastisk underholdende kamp vandt FCM 5-2 i mandags mod Randers, der endda også inkasserede to røde kort. Ulve-ekspressen lader ikke til at kunne stoppes, og kan Riddersholm & co. tage tre point her, så er der dækket op til eventuelt guldfest søndagen efter mod FCK på MCH Arena. Det er utvivlsomt en udsigt, der må motivere spillerne.

Både Kristian Bach Bak og Jim Larsen sidder ude igen hos FCM, mens også Erik Sviatchenko må stå over. Det kan kræve rokeringer i forsvaret, som dog tidligere har løft opgaven fortræffeligt uden flere stamspillere.

Selvom en eventuel svækkelse af forsvaret trækker ned, så kommer vi ikke udenom at anbefale sejr til FCM, som vi også gjorde i mandags mod Randers. Danske Spil belønner 2-tallet med odds 1,82. SPIL HER >>

Så ruller Giroen igen ud
Du husker formentlig for et par år siden, da Giro d’Italia slog vejen forbi Herning og omegn på de to første etaper. Nu skal feltet på cyklerne igen, dog kun i Italien denne gang. Det gør dog ikke løbet mindre spændende, hvor Alberto Contador er stor favorit til at vinde. Vi har dækket op med lidt nyttig viden om Giro d’Italia 2015, som du kan læse her.