15.05.2015, 20:01 | Af: Administrator

To FCM-scoringer i Hviderusland

Det blev til både et dansk nederlag og en dansk sejr, da U18-landsholdet var i Minsk. FCM’s Rasmus Nissen og Rasmus Nicolaisen blev begge målscorere i sejren.

Det danske U18-lanshold har i denne uge været i Minsk for at spille de sidste to testkampe, inden det for alvor går løs med EM-kvalifikation efter sommerferien.

Trods et godt kæmpende dansk mandskab i anden halvleg blev det til et 2-1 nederlag i det første af de to opgør mod Hviderusland.

Det skulle revancheres, og til trods for at have været bagud to gange i det andet opgør, kæmpede danskerne sig tilbage. Denne kamp var især godkendt set med FCM-briller. Det blev nemlig til to FCM-scoringer fra henholdsvis Rasmus Nissen og Rasmus Nicolaisen.

Brande-knægten Nissen udlignede til 1-1 efter en omstilling, og på et hovedstød lykkedes til Rasmus Nicolaisen at bringe balance i regnskabet med en udligning til 2-2, efter Danmark igen var kommet bagud. Kort før tid bragte Danmark sig i front med 3-2, hvilket også blev slutresultatet.

Sidstnævnte, som i øvrigt er en lokal Aulum-dreng, spillede sine første U18-landskampe og fik altså scoret sit første U18-landsholdsmål.

Alle fire FCM-spillere, Alexander Munksgaard, Rasmus Nissen, Rasmus Nicolaisen og Andreas Raahauge, blev bragt i spil, og alt i alt synes det at have været en godkendt turnering for FCM-drengene.

Testkampene var sidste chance for at vise sig frem i landsholdssammenhæng, inden der igen er udtagelse til EM-kvalifikationen med U19-landsholdet til sommer. Inden da må der igen fokuseres på turneringen i U19 Ligaen, hvor der forhåbentlig bliver hevet guldmedaljer hjem til Heden.