30.05.2015, 13:53 | Af: Administrator

Truppen mod FC Nordsjælland

Flere ændringer i den trup, der søndag drager til Farum Park.

Sæsonens sidste udekamp står for døren, når FC Nordsjælland søndag eftermiddag tager imod på Farum Park.

Det er anden gang i sæsonen, at ulvene møder tigrene i Farum. Det første opgør sluttede med en hjemmesejr på 2-1, mens FC Midtjylland fem kampe senere i vante omgivelser i Herning vandt med 2-0 på to mål af Pione Sisto.

I FCM-truppen er der flere ændringer i forhold til opgøret mod Brøndby for en uge siden. Anfører Kristian Bach Bak og Francis Dickoh er ude med henholdsvis sygdom og en forstuvet ankel, mens Petter Andersson skal have foretaget et mindre indgreb i sit knæ.

Til gengæld er Erik Sviatchenko og Morten 'Duncan' Rasmussen tilbage i truppen, hvor der også er blevet plads til unge Rasmus Lauritsen, der til dagligt gør sig på klubbens U19-hold. Trænerteamet må fortsat se bort fra Jim Larsen, Johan Dahlin og Eyjolfur Hedinsson, mens også Mikkel Duelund er ude med hofteproblemer til morgendagens opgør.

Der er kick-off på Farum Park søndag klokken 16.00.

Truppen mod FC Nordsjælland
1. Lasse Heinze
3. Tim Sparv
4. Erik Sviatchenko
7. Jakob Poulsen
9. Morten 'Duncan' Rasmussen
10. Martin Pusic
11. Marcos Ureña
14. Jakob Haugaard
15. Jesper Lauridsen
17. Kristoffer Olsson
26. Patrick Banggaard
27. Pione Sisto
28. André Rømer
35. Frederik Møller
36. Rilwan Hassan
37. Rasmus Lauritsen
43. Izunna Uzochukwu
44. Sylvester Igboun