15.05.2015, 07:15 | Af: Administrator

U17: Garanti for en fodboldfest

Cheftræner Svend Graversen er slet ikke i tvivl, når talen falder på lørdagens møde med Brøndby – det kan ikke blive andet en god kamp!

U17 Ligaens øjeblikkelige førerhold kommer lørdag til Ikast, og næsten alle indikatorer peger på, at der er 80 seværdige minutter i vente for de fremmødte:

- Det er to hold, der gerne vil frem ad banen, og selvom både de og vi er blevet bedre til at forsvare, som sæsonen er skredet frem, så er det i den offensive del af spillet, holdene har deres forcer, og begge hold har et væld af spillere, der kan noget på egen hånd. Hvis man kan finde et sted, der udbyder odds på kampen, så spil på, at der bliver scoret, lyder anbefalingen fra FCM U17’s cheftræner.

Lige så klar i mælet er Graversen, når han betegner Brøndby som ligaens mest formstærke mandskab.

Klubben fra Vestegnen har hentet ni sejre, spillet en uafgjort og blot tabt en enkelt kamp i foråret, og er formentlig ved at revne af selvtillid, efter at holdet tirsdag molesterede de evige rivaler fra FCK med cifrene 6-1.

FCM U17 tabte deres seneste kamp med 0-1 til selv samme FCK, men selvom resultatet udeblev, var trænerteamet i det store hele tilfreds med spillet i den kamp:

- Vi starter skidt, men får spillet os op, som kampen skrider frem. Fos os gælder det om at vise, at vi er gode nok til at matche holdene fra Top 3, og det kan vi også, hvis vi viser de samme takter, som vi gjorde i Italien, siger Svend Graversen med henvisning til den nylige sejr ved Trofeo Nereo Rocco.

I den fortættede guldkamp i U17 Ligaen fører Brøndby med tre point ned til FC Nordsjælland og seks til Esbjerg. Begge forfølgerhold har dog spillet en kamp færre, og af samme grund vil Brøndby med sikkerhed gå helhjertet efter sejren i Ikast.

Ingen af de to hold har spillere i karantæne til opgøret på Wunderelf Arena, der fløjtes i gang kl. 15.15.

Foto: trofeonereorocco.it