07.05.2015, 11:05 | Af: Administrator

UDEBANETUR: Ta’ med til Odense

For første gang i sæsonen skal FC Midtjylland en tur til Odense, hvor OB søndag tager imod. Kick-off klokken 17.00. Se alt om kampen her.

To gange i sæsonen har FC Midtjylland og OB stået over for hinanden. Begge gange på MCH Arena og i begge tilfælde har ulvene scoret tre mål. I efteråret blev det til en 3-2-sejr efter en sen straffesparksscoring af Sylvester Igboun.

Forårets opgør bød på en hjemmesejr på 3-0 og igen med Igboun i målscorerens rolle, hvilket bringer den målfarlige nigerianer op på en måltotal på fire i to kampe mod odenseanerne.

På søndag er det så første gang, at de to mandskaber i denne sæson står over for hinanden i Odense. Og på TRE-FOR Park har FC Midtjylland faktisk revanche til gode. Det seneste møde bød nemlig på et nederlig på 2-1, så derfor kan de midtjyske drenge meget passende tage revanche på søndag.

Statistikken på TRE-FOR Park mellem de to mandskaber er meget lige, men meget tyder dog på, at tilskuerne kan forvente, at der findes en vinder af opgøret. For blot to gange i 23 kampe er det endt uafgjort mellem de to i Odense.

Sæsonens tredje opgør mellem OB og FC Midtjylland sparkes i gang på søndag med kick-off klokken 17.00.

ONLINE BILLETTER:
Du kan købe billetter til udebaneafsnittet på TRE-FOR Park online.
Køb billetterne HER

TRE-FOR Park
Højstrupvej 7B
5200 Odense

UDEBANEAFSNIT
Få flere imformationer om TRE-FOR Park HER.

TA' MED FANBUSSEN
Spring på Black Wolves' bus til Odense og bliv en del af fællesskabet
Afgangstider

Ikast v/Føtex: 13.40
Hammerum v/Superbrugsen: 13.50
Herning v/banegården: 14.00
Pris incl. billet for BW-medlemmer: 150 kr.
Ikke-medlemmer skal selv købe billet
Tilmelding på 2712 5808 eller bus@black-wolves.com - angiv navn, antal, telefonnummer, BW-medlemsnummer (hvis medlem) og påstigningssted.

TWITTER
Det officielle hashtag for mandagens kamp er #OBFCM - følg og benyt dette hashtag for at læse og deltage i nyhedsstrømmen på de sociale medier før, under og efter kampen.
Følg FC Midtjylland på Twitter HER.

FCM NEWS
Få FCM News direkte i din indbakke. Tilmed dig HER!