03.06.2015, 12:03 | Af: Administrator

Apollo sender FCM-fans til sydens sol

DM-titlen udløser skarpe tilbud til fodbold-folket

Timingen er perfekt: FC Midtjylland har netop vundet sit første danske mesterskab i fodbold. Og den danske sommer lader vente på sig med efterårsagtige temperaturer og slagregn.

Der var da heller ikke langt fra tanke til handling hos rejsearrangøren Apollo: FCM-tilhængerne har nok brug for lidt afslapning ovenpå diverse festligheder. Og mon ikke de også kunne trænge til lidt sol på kroppen, hvis nu sommeren skulle følge i kølvandet på foråret og i den grad svigte Danmark?

LÆS OGSÅ: Vind billetter til GULDKAMPEN!

Derfor sender Apollo nu hele to guldfly til Tyrkiet for at markere det danske mesterskab og samtidig tilbyde alle FCM-tilhængere en unik ferieoplevelse til priser helt nede fra 1000 kr. for en uge.

- Vi ved, hvor meget titlen betyder for klubben og tilhængerne. Samtidig synes vi, FCM’s præstation fortjener en særlig anerkendelse. Derfor vil vi gerne tilbyde alle FCM-fans rejser til rigtig attraktive priser, forklarer Ulrik Nissen, marketingdirektør, Apollo.

De solhungrende FCM-supportere kan enten vælge imellem Riviera Apartments i Alanya med afrejse fra Billund i uge 43 eller hotellet Kaya Side i tyrkiske Side med afrejse fra Billund en uge senere. Hotellet er helt nyt, og prisen er særdeles attraktiv.

Rejserne skal bestilles senest den 10. juni, og der er tale om et begrænset antal.

>> Se Apollo Rejser's FCM-tilbud her!