26.06.2015, 13:32 | Af: Administrator

Champions League kval. kamp fastlagt

FCM hjemme i første CL-kamp

FC Midtjylland møder i 2. kval. runde til Champions League vinderen af 1. kval. kampen Lincoln Red Imps FC vs. FC Santa Coloma.
Første kamp i anden runde spilles på MCH Arena og kampen er programsat til tirsdag den 14. juli med kickoff kl.19:30.


FRI ENTRÈ FOR SÆSONKORTHOLDERE 
Bestiller du et sæsonkort inden den 14. juli, får du som sæsonkortholder fri entré til CL-kampen den 14.juli. www.fcm.dk/saesonkort
- Det alm. billetsalg til CL-kampen begynder den 8.juli. 


FC Midtjylland mod vinderen af Lincoln Red Imps FC vs. FC Santa Coloma ...

Normalt er han frisk med en kommentar til det meste, FCM-anfører Kristian Bach Bak, men lige her ramte vi for en gangs skyld et hul i Kibæk-mandens paratviden.

"Jeg har svært ved at udtale dem begge to. Jeg aner ikke noget om dem, så det må du hellere få Glen til at forholde sig til ..."

Ærlig snak fra en kaptajn, der kender sine begrænsninger, så den gik videre til cheftræneren.

"Vi er nødt til at være ærlige. Det var en vanvittig heldig lodtrækning som gør, at vi ikke behøver at speede vores processer op. Det er to hold, vi skal kunne vinde over og dermed toppe på de rigtige tidspunkter i et langt efterår. Modstandernes karakter giver os også en fair chance for at få spillet nye folk ind og dermed stå stærkere," lyder reaktionen fra Glen Riddersholm.

Lincoln fra Gibraltar debuterede i kvalifikationen til Champions League sidste år, hvor klubben røg ud i første runde. Efter 1-1 hjemme mod færøske HB tabte sydeuropæerne md 5-2 på Færøerne. FC Santa Coloma er et noget mere internationalt rutineret mandskab, som sidste år slog sig igennem til anden kvalifikationsrunde, hvor det blev til et respektabelt samlet 0-3 nederlag til israelske Maccabi Tel Aviv.

"Uanset hvem vi skal møde, kommer vi til at gå ind til opgaven med den respekt, man skal have. Men vi er store, store favoritter, og vi skal bare videre. Hvad vi også kommer. Men fodbolden i dag har udviklet sig så meget, at alle hold, uanset niveau, er godt organiseret. Tidligere kunne man løbe hen over et hold. Det kan man ikke længere. Men som det mest scorende hold i sidste års Alka Superliga, så finder vi de åbninger, der skal til," siger Glen Riddersholm.

Lincoln og Santa Coloma mødes den 30. juni og 7. juli. FCM tager imod vinderen af opgøret på MCH Arena tirsdag den 14. juli kl.19:30 med returkamp i Sydeuropa ugen efter.