12.06.2015, 04:00 | Af: Administrator

FCM og Vestjylland Forsikring i udvidet samarbejde

FCM-sponsorat knytter os til positive værdier, lokal forankring og bred folkelig appel, lyder det fra forsikringsselskabet.

FC Midtjylland og Vestjylland Forsikring har sat underskrifter på en ny og større sponsoraftale, som indebærer en række muligheder for et endnu tættere samarbejde mellem de to midt- og vestjyske flagskibe.

- Vi er glade for at have udvidet samarbejdet med Vestjylland Forsikring, som udover at være et sponsorart også er et partnerskab, som skal komme regionens unge fodboldspillere, der blandt andet deltager i Ulve Cup og FCM On Tour, til glæde og gavn, siger Jacob Jørgensen, kommerciel direktør i FC Midtjylland.

- Det er vigtigt for os, at et af regionens flagskibe går forrest sammen med FC Midtjylland, så vi sammen kan nå endnu større resultater i fremtiden, lyder det fra den kommercielle direktør.

Vestjylland Forsikring, der med hovedkontor i Videbæk er lokal forankret, glæder sig over den nye aftale med de danske mestre.

- Vi er glade for at have indgået en større og udvidet sponsoraftale med FC Midtjylland, som indebærer en lang række muligheder for at markere os sammen med FCM både på hjemmebanen i Herning og ved FCM-events rundt omkring i regionens fodboldklubber, siger direktør i Vestjylland Forsikring Jørgen Ladekjær.

Både FC Midtjylland og Vestjylland Forsikring har rødder i den midt- og vestjyske muld.

- Vi matcher hinanden på en lang række punkter. Vi deler værdier som vilje og vedholdenhed, og ligesom FC Midtjylland deler vi også respekten for vores bagland, om det er kunder eller samarbejdsklubber, forklarer Jørgen Ladekjær.

- FC Midtjyllands samarbejde med 160 klubber i regionen er noget helt særligt, og det er en væsentlig årsag til, at vi har udvidet samarbejdet. FCM er en succes og et regionalt fyrtårn, og det er en gevinst for os at eksponere os sammen med dem, siger forsikringsdirektøren.

Vestjylland Forsikring bliver med den nye aftale Stjernepartner i FC Midtjylland.