05.06.2015, 11:43 | Af: Administrator

FCM-spiller snupper også titlen som Forårets Profil

Jakob Poulsen af de 12 trænere i Alka Superligaen blevet kåret til Forårets Profil i Tipsbladet. Sammen med Sparv, Sviatchenko og Pusic er han ligeledes kommet på Forårets Hold.

FC Midtjyllands midtbane-strateg Jakob Poulsen er med 36 ud af 55 mulige stemmer blevet kåret til Foråret Profil i Alka Superligaen af de 23 trænerne.

De målgivende oplæg har også været en styrke hos landsholdsspilleren, der ganske suverænt fører Alka Superligaens assistliste, men selv mener han, at forskellen i år har været hans defensive arbejde.

- Når jeg analyserer min sæson, synes jeg selv, at de defensive dueller har været en forskel. Der har selvfølgelig også være assists og mål og generelt gode præstationer, men defensivt er jeg blevet bedre. Det er rart også at kunne bidrage på det område, siger Jakob Poulsen, der glæder sig over titlen som Forårets Profil.

- Det er altid rart at få lidt anerkendelse, siger vestjyden til Tipsbladet.

En af de trænere, der har stemt på Jakob Poulsen som Forårets Profil, er FC Københavns Ståle Solbakken.

- Han har spillet stabilt gennem foråret, han er assistkongen på Midtjylland-holdet, og så har han en fin ro over både sit spil og sin måde at agere på på banen, siger FCK-træneren.

Samtidig med kåring af Forårets Profil har Tipsbladet også såt forårets hold, og der er FC Midtjylland foruden Jakob Poulsen repræsenteret ved Tim Sparv, Erik Sviatchenko og topscorer Martin Pusic.

Efterårets Profil blev Pione Sisto, og det er dermed anden sæson i træk, at mesterholdet nupper begge sæsonens profilafstemninger i Tipsbladet.

Nærmeste forfølgere i kampen om titlen som Forårets Profil blev FCK-nyindkøbet Ludwig Augustinsson, der fik 23 stemmepoint.

LÆS ET STORT INTERVIEW MED FORÅRETS PROFIL OG SE HVEM TRÆNERNE STEMTE PÅ I TIPSBLADET, DER ER PÅ GADEN SAMMEN MED EKSTRA BLADET I DAG.

Foto: Kaj B. Kristensen / fo2ojl.dk