13.06.2015, 14:56 | Af: Administrator

FCM TV: Gamle drenge til guldfest

En stribe tidligere spillere var inviteret tilbage på MCH Arena, da guldet skulle overrækkes.

Mesterskabet har længe været en kendsgerning, men først efter sejren over SønderjyskE fik Kristian Bach Bak og hans holdkammerater i FC Midtjylland lov at løfte DM-pokalen som det slående bevis: FC Midtjylland er danske mestre 2014/2015.

Som en del af guldfejringen havde FC Midtjylland inviteret både tidligere spillere og flere prominente FCM-støtter, heriblandt Venstres næstformand Kristian Jensen. Hør, om han skal flashe guldtrøjen på Christiansborg, hvordan det går to tidligere venstrebacks med deres udlandskarrierer, og hvad Søren Skriver og Kolja Afriyie synes om kollektivet i FCM.

SE HELE KLIPPET PÅ FCM TV [klik her]