12.06.2015, 17:03 | Af: Administrator

FCM U16 deltager igen i Scirea Cup

Sæsonen er endnu ikke spillet til ende, men allerede nu er næste sæsons U17 ved at tage form. Truppen deltager i den kommende uge i den internationale U16-turnering Scirea Cup i Syditalien.

FCM deltog også i turneringen sidste år, Her gik holdet videre som puljevinder, men måtte i kvartfinalen se sig slået af kroatiske Osijek efter straffesparkskonkurrence.

I denne ombæring er FCM U16 kommet i pulje med tre italienske mandskaber – Juventus, Catania og endelig Basilicata, der er et hold sammensat af spillere fra regionen, hvor turneringen spilles.

- Det er et spændende område, hvor fodbold betyder rigtig meget, selvom der – udover Bari – ikke er de helt store klubber i området. Sidste år kom der over 500 tilskuere til puljekampene, og finalen blev overværet af 6000 tilskuere, og igen i år bliver flere af kampene tv-transmitteret, så der er masser af opmærksomhed omkring turneringen, og det er kun dejligt, fortæller Svend Graversen.

FCM vil igen i år have base i bunden af den italienske støvle i den pittoreske by Matera. FCM-træneren ser frem til nogle tætpakkede dage, og udpeger to mål for turneringen:

- Det er stort set samtlige spillere fra den kommende sæsons U17-hold, vi har med hernede, og det er en super mulighed for at spillerne kan se hinanden an og lære hinanden at kende på og udenfor banen, og vi kan blive rystet sammen som trup, fortæller Graversen

- Derudover skal vi bare ud og spille noget god fodbold! Vores overordnede mål, er ganske enkelt, at vi skal videre fra puljen. Derfra er det knald-eller-fald-kampe, og forhåbentlig er vi dygtige og heldige nok, til at komme langt.

Turneringen byder på et intenst program, hvor der hver dag spilles en kamp a 2*40 minutter, og trænerstaben lover på forhånd masser af spilletid til samtlige tyve spillere. Besøg turneringens italienske hjemmeside her.

Truppen: Simon Petersen (GK), Enock Mawete (GK) – Aksel Smith-Petersen, Sebastian Nielsen, Japhet Sery, Mathias Nors, Nicolai Damkjær, Gustav KjeldsenVictor Torp, Jonathan Christensen, Mikkel Jakobsen, Kristian Brøndum Pedersen, Mads Carlson, Andreas Poulsen, Christian Tue Jensen, Lukas Giessing, Jonathan Dahl Bagger, Oskar Reinhold Bloch – Sebastian Buch Jensen, Noah Grøn Iversen

Program for puljespillet:
Mandag d. 15/6 kl. 20.45 Juventus U16 – FC Midtjylland U16
Tirsdag d. 16/6 kl. 20.45 Catania U16 – FC Midtjylland U16
Onsdag d. 17/6 kl. 20.45 Basilicata U16 – FC Midtjylland U16