20.06.2015, 12:53 | Af: Administrator

FCM - VFF i åbningsbrag

Alka Superligaen lægger ud med blus på alle 12 cylindre, når FCM hjemme tager imod naboerne og oprykkerne fra Viborg FF

Nej, du skal ikke til stranden i weekenden den 17. – 20. juli. Ej heller til din bedste vens bryllup eller et smut til Lidoen i Italien …

Du skal være på MCH Arena, for Alka Superligaen tager hul på sæsonen 2015-16 med et vaskeægte lokalbrag mellem mestrene fra FC Midtjylland og oprykkerne fra Viborg FF.

LÆS OGSÅ: Få pladsgaranti på MCH Arena

- Det er et spændende udlæg med et lokalderby. Så er vi da i den grad i gang og motivationen vil være ekstra stor mod netop Viborg FF. Det ser vi frem til. Vi kender betydningen af netop det opgør for vores tilhængere, siger FCM’s cheftræner Glen Riddersholm.

Også anfører Kristian Bach Bak er tilpas med sæsonudlægget.

- Det kunne ikke være bedre. Jeg har glædet mig til den kamp i over et år. Det bliver fedt med et fyldt stadion til et lokalt åbningsbrag. Jeg glæder mig til at byde de grønne velkommen tilbage i ligaen til en kæmpe fest på MCH,” lyder det fra Bach Bak ude fra sommerlandet.

Lidt mere forbeholden er Thomas Mikkelsen, formand for Black Wolves. Ikke over modstanderen. Men over tidspunktet.

- Det er dejligt med en blød start. Men det er midt i sommerferien, og det gør det lidt udfordrende rent tilskuermæssigt, forudser Thomas Mikkelsen.

I sæsonens anden kamp skal FC Midtjylland en tur til Sønderjyske.

- Det bliver en svær udekamp i det sønderjyske. Først Viborg og så Sønderjyske ude kræver, at holdet er helt klar fra start, konstaterer Glen Riddersholm.

I sidste spillerunde tager FC Midtjylland hjemme imod FC Nordsjælland.

Det øvrige program i 1. runde: FC Nordsjælland-SønderjyskE, FC København-Randers FC, OB-Hobro, AGF-Brøndby, AaB-Esbjerg.

Fotoet er fra den kommende dokumentar om FCM's mesterskabssæson - en dokumentar der har tv-premiere den 29. juni på TV Midt/Vest.

Mandag fra kl. 15.00 til 20.00 er der åbent på MCH Arena for nysalg og gentegninger af sæsonkort.