04.06.2015, 12:14 | Af: Administrator

Glen hædret af Herning Folkeblad

FCM’s guldtræner har i dag modtaget Midtvestjysk Sportspris fra Herning Folkeblads Fond. Med prisen følger 12.500 kroner, som Glen Riddersholm har valgt at donere videre til Erik Rasmussens projekt i Sierra Leone og tifogruppen i Black Wolves.

Tre døgn før den store guldfest bryder løs fik ”guldsmeden” bag holdet i dag selv en særlig hyldest. Guld-træner Glen Riddersholm modtog i dag Midtvestjysk Sportspris 2015 af Herning Folkeblads Fond.

Prisen er blevet uddelt siden 1998, og blandt de tidligere modtagere finder man store sportsnavne som blandt andre Todd Bjorkstrand, Tonje Kjærgaard og Helle Thomsen.

Formand for priskomiteen, Niels Viggo Malle, begrundede valget af Glen Riddersholm:

- Rigtigt mange mennesker har en andel og en fortjeneste i FC Midtjyllands mesterskab. Men vores hyldest og pris går til én, der har gjort mere end de fleste. Ham der om nogen har skruet mesterholdet sammen og arbejdet utrætteligt for guldet igennem en hel sæson og sikkert meget længere, når det kommer til stykket.

- Glen har vist sig som en vindertype, der arbejder stenhårdt for sine mål. Han er en træner, der har kæmpet sig hele vejen op fra ungdomsrækkerne til toppen af dansk fodbold på flid, godt trænerhåndværk og en stor nysgerrighed og lyst til at lære og udvikle sig. I en fodboldverden, hvor mange gør, som de plejer, og som de altid har gjort, viser Glen Riddersholm mod til at tænke anderledes og gå nye veje.

- Han har udviklet sig gennem sin rejse, men er hele tiden forblevet helt sin egen. Han har personlighed, karisme og kant - og fra på søndag har han også en DM-guldmedalje til evigt eje, sagde Niels Viggo Malle, direktør i Handelsbanken og bestyrelsesmedlem i Herning Folkeblads Fond.

Med prisen følger 12.500 kroner, som Glen Riddersholm har valgt at donere til gode formål. Han giver 10.000 kroner til organisationen Football for a new tomorrow, som den tidligere FCM-træner Erik Rasmussen er medstifter af. De sidste 2500 kroner går til tifogruppen i Black Wolves. Her har han endda valgt at supplere med 2500 kroner af egen lomme.

-Med den opbakning, vi har fået, synes jeg, det er en naturlig gestus at give noget tilbage til fansene. Vi er jo en ung klub, der stadig er ved at opbygge en stærk fankultur. De gør det godt og har domineret på lægterne - også i mange udekampe. Men vi har stadig et efterslæb på ressourcer mod de største, og derfor vil jeg gerne yde et bidrag, så de kan hjemkøbe de materialer, der skal til for at lave flotte tifoer - også i næste sæson, siger Glen Riddersholm til Herning Folkeblad.

Herning Folkeblad tegner i dagens avis et stort portræt af Glen Riddersholm.

Foto: Henrik Ole Jensen/Herning Folkeblad