23.06.2015, 11:38 | Af: Administrator

Holstebro Boldklub genindtræder i FCM-familien

Holstebro Boldklub er nyeste medlem af FCM Klubsamarbejdet. Klubben, der er placeret i område 2 af Ulveland, har pr. 1. juli valgt at genindtræde i FCM Klubsamarbejdet.

Holstebro Boldklub er nyeste medlem af FCM Klubsamarbejdet. Klubben, der er placeret i område 2 af Ulveland, og som har FCM-samarbejdsklubberne Måbjerg IF, Mejrup GU og Mejdal-Halgård Fodbold som de nærmeste naboer, har nemlig pr. 1. juli valgt at genindtræde i FCM Klubsamarbejdet.

Det sker samtidig med, at der i Holstebro dags dato også er indgået et historisk og opsigtsvækkende samarbejde imellem netop Måbjerg IF, Mejrup GU, Mejdal-Halgård Fodbold og Holstebro Boldklub, hvor de fire store klubber vil arbejde sammen for at styrke fodbolden og i særdeleshed talentudviklingen i byen.

Der er ikke tale om en fusion imellem de fire klubber. Det nye samarbejde består i en overbygning på hver ungdomsårgang fra U13-U19, hvor de bedste spillere fra de fire klubber vil blive samlet. Navnet på det nye samarbejde er FS Holstebro. Under det navn har Måbjerg IF og Mejrup GU optrådt de seneste sæsoner. Men nu tæller det alle fire klubber – også i rollen som FCM-licensklub, som FS Holstebro varetager i FCM Klubsamarbejdets område 2.

- I FC Midtjylland hilser vi det udvidede samarbejde mellem Holstebro-klubberne velkommen og det glæder os samtidig at få Holstebro Boldklub tilbage i ulveflokken i FCM Klubsamarbejdet. Det er med til at gøre vores netværk endnu tættere og endnu stærkere og er således endnu engang en understregning af, at FC Midtjylland er HELE regionens hold, fortæller leder af FCM Klubsamarbejdet Tommy Jensen, og fortsætter:

- Vi er sikre på, at udvidelsen af FS Holstebro-samarbejdet med indtræden af Mejdal-Halgård Fodbold og Holstebro Boldklub også vil blive en styrkelse af ”RØDDERNE – Fodbold på hjemmebane” i område 2 – både for bredden og for eliten. Holstebro Boldklub bringer jo bl.a. sin DBU T-licens med sig ind i samarbejdet og via vort samarbejde med Holstebro Boldklub og FS Holstebro er det klart, at vi fra FC Midtjyllands side også vil gøre alt hvad vi kan for på sigt at få FS Holstebro-målsætningen om at veksle T-licensen med en B-licens til at gå i opfyldelse.

Med offentliggørelsen af bysamarbejdet FS Holstebro, træder Holstebro Boldklub pr. 1/7 altså igen ind i FCM Klubsamarbejdet og bliver dermed en del af det at være FCM-licensklub i området. Læs om klubbens bevæggrunde for at genindtræde i FCM Klubsamarbejdet. KLIK HER.