03.06.2015, 12:14 | Af: Administrator

Kendte eks-FCM’ere til Guldfest

Helt hold af tidligere spillere ser medaljeoverrækkelsen

Søndagen står i medaljernes tegn på MCH Arena, og derfor er kampen mellem de nykårede danske mestre FC Midtjylland og Sønderjyske garneret med en række aktiviteter rundt om selve kampen.

Dagen begynder med Alka Fanfesten i hal M for dem, der ikke har billet til kampen med kick-off kl. 16.00. Ved 18-tiden kommer den officielle medaljeoverrækkelse på MCH Arena, og dagen kulminerer med den store Guldfest, ligeledes i hal M, hvor spillerne hyldes i timen mellem 20 og 21.

LÆS OGSÅ: Vind billetter til GULDKAMPEN!

Som led i markeringen af dagen har FC Midtjylland inviteret til Vip-Vip arrangement før kampen. Her er indbudt en bred vifte af mennesker, der gennem årene har haft tilknytning til FC Midtjylland, blandt dem tidligere førsteholdsspillere i klubben.

Nu viser det sig, at der faktisk kommer så mange eks-proffer, at der kunne stilles et ganske habilt mandskab. I målet Jan Rindom, i forsvaret Kolja Afriyie, Lasse Sall, Jesper Juelsgaard og Rasmus Daugaard, på midtbanen Søren Skriver, Urmas Rooba, Claus Madsen og Kenneth Møller, mens angrebet passes af Thomas Ambrosius og Frank ”Farlige” Kristensen. På bænken sidder Marc Møller. Træner er Troels Bech, assistenttrænere er Lasse Christensen og Tonny Hermansen.

Blandt dem der kommer og hilser på, er tillige folk som eks-formændene Anker Stensig Andersen og Bo Olesen samt de tidligere direktører Claus Bertelsen og Poul Frandsen.

>> Se hele programmet for Guldfesten her!