04.06.2015, 04:00 | Af: Administrator

Masser af FCM-klubber til guldkampen

Billetterne til udebaneafsnittet revet væk af Klubsamarbejdet.

De sidste to hjemmekampe mod FC København og Brøndby IF har været præget af særdeles livlige tilhængere i udebaneafsnittet på MCH Arena.

Det samme bliver tilfældet i søndagens sæsonafslutter på hjemmebane mod Sønderjyske. Men denne gang kommer samtlige tilhængere i udebaneafsnittet til at holde med FC Midtjylland, så for en sjælden gangs skyld bliver der tale om et fuldsat stadion, hvor opbakningen til hjemmeholdet er massiv hele vejen rundt.

Sagen er nemlig den, at de 1050 billetter, FCM havde reserveret til de 160 klubber i Klubsamarbejdet, blev revet væk på få timer.

- Det var helt vildt. Telefonen stod ikke stille, og jeg kunne mærke på reaktionerne fra klubberne, at de satte pris på at få tilbuddet, fortæller Anja Lauritsen fra FCM Klubsamarbejdet, der koordinerede billetsalget.

Initiativet blev kun muligt, fordi dagens modstander, Sønderjyske, meget venligt afstod fra sin ret til at benytte udebaneafsnittet, da det stod klart, at sønderjyderne ikke kunne rykke ud af Alka Superligaen. De tilhængere fra Sønderjylland, der kommer til kampen, bliver tilbudt pladser et andet sted på MCH Arena.

- Vi arbejder kontinuerligt på at knytte klubberne i Klubsamarbejdet så tæt til FCM som muligt. Set i det lys er initiativet på søndag helt perfekt. Vi fik mulighed for at gøre noget ekstra for klubberne. Og klubberne fik mulighed for at sende børn, forældre og ledere til en helt særlig kamp på MCH Arena, konstaterer Tommy Jensen, leder af FCM Klubsamarbejdet.

Det bliver søndag ved 18-tiden, at FCM-kaptajnen Kristian Bach Bak kan hæve pokalen som det synlige bevis på det danske fodboldmesterskab til heden. Og det bliver blandt andet i overværelse af små 1100 dedikerede tilhængere fra klubberne i Klubsamarbejdet på et udebaneafsnit, der i dagens anledning er helt og aldeles hjemmebane.