03.06.2015, 08:35 | Af: Administrator

Olsson og Banggaard stolte over EM-udtagelser

Kristoffer Olsson var på listen, da den svenske U21-landstræner i går udtog sin trup. Patrick Banggaard efterudtaget til den danske trup.

Endnu to FC Midtjylland-spillere kan pakke sportstaskerne og drage mod EM i Tjekkiet senere på måneden. For i går blev der sat navne på de svenske spillere, der skal repræsentere de gulblusede til slutruden, og her fandt landtræner Håkan Ericson plads til Kristoffer Olsson.

- Det føltes rigtig godt, og jeg ser frem til slutrunden. Jeg har været skadet længe, så jeg er glad for at være med. Det betyder meget for mig. Jeg er stolt over at repræsentere Sverige til et stort mesterskab, siger Kristoffer Olsson.

Den talentfulde midtbanespiller, der har ni U21-landskampe på CV’et, spillede en vigtig rolle i Sveriges kvalifikation, hvor han blandt andet med et hattrick mod Tyrkiet skød Sverige på førstepladsen i deres kvalifikationspulje.

Også Patrick Banggaard kan se frem til U21-slutrunden. Forsvarstalentet blev i går efterudtaget, da Jores Okore ikke bliver klar til EM-slutrunden i Tjekkiet og rejser sammen med Pione Sisto med det danske U21-landshold.

- Det er stort. Udover en plads på A-landsholdet er det noget af det største, man kan opleve inden for landsholdsfodbold. Jeg glæder mig rigtig meget. Jeg var så heldig at være med til U17 EM og VM, og det var kanonstort, og U21 EM er endnu større, siger Patrick Banggaard.

- Det betyder meget for mig at komme med. Det er et skulderklap og en anderkendelse af det, man har præsteret. Det er rigtig stort at være en del af truppen, lyder det for forsvarsspilleren, der er noteret for seks U21-landskampe.

Danmark skyder EM-slutrunden i gang den 17. juni mod værterne fra Tjekkiet, mens Sverige lægger ud mod Italien dagen efter.