21.06.2015, 04:00 | Af: Administrator

Olsson: Specielt at møde England

Kristoffer Olsson har fået store dele af sin fodboldopdragelse i England. Søndag aften står han sammen med det svenske U21-landshold overfor englænderne ved EM-slutrunden.

Det svenske U21-landshold fik en god start på EM-slutrunden, da de i premierekampen slog Italien med 2-1. I aften venter så anden kamp ved EM i Tjekkiet, når modstanderen er England, der i deres første kamp ved slutrunden blev slået af Portugal.

For FC Midtjyllands Kristoffer Olsson, der skiftede til Premier League-klubben Arsenal som teenager, bliver opgøret mod England et møde med de tidligere holdkammerater Carl Jenkinson og Benik Afobe.

- Det bliver sjovt. Det er første gang, jeg møder England, så det er virkelig specielt. Jeg ved, at hvis vi taber, kommer jeg til at høre for det fra mange af mine gamle Arsenal-kammerater. Så jeg håber virkelig, at vi vinder eller i det mindste får point, siger Kristoffer Olsson til viasatsport.se.

19-årige Olsson spillede i sidste sæson 12 kampe for FC Midtjylland, mens han står noteret for i alt 19 ungdomslandskampe for Sverige, hvoraf de ti er spillet på U21-landsholdet.

Der er kick-off mellem Sverige og England søndag klokken 18.00, og kampen kan følges direkte på TV3 Sport1.