Også EM-sejr til Nattestad på Færøerne.

"> Også EM-sejr til Nattestad på Færøerne.

">

13.06.2015, 21:05 | Af: Administrator

Poulsen sender DK mod Frankrig

Også EM-sejr til Nattestad på Færøerne.

Tre FCM-spillere var i EM aktion lørdag aften. Mest opmærksomhed tiltrak Jakob Poulsen sig, da han kort før tid cementerede den danske 2-0 sejr over Serbien foran mere end 30.000 tilskuere i Parken. Dermed er Danmark meget tæt på næste sommers EM-slutrunde i Frankrig.

En anden FCM'er som gik sejrrigt ud af lørdagen var forsvareren Sonni Nattestad. Centerforsvareren spillede hele kampen, da Færøerne gentog efterårets bedrift og besejrede Grækenland. Denne gang blev cifrene 2-1.

I Finland spillede Tim Sparv - Årets Spiller i FC Midtjylland - hele kampen, da finnerne skuffende tabte 0-1 hjemme til Ungarn. Dermed udspillede Finland sin rolle i EM-kvalifikationen. Sparv gjorde sig bemærket med en advarsel 10 minutter før tid.

I Parken blev Jakob Poulsen sendt på banen med en halv time igen. FCM-dynamoen, der i dette forår både blev far og spillede sig til hæderen som Forårets Profil i Alka Superligaen, gjorde sig bemærket med flere gode aktioner. Mest markant da han opsnappede bolden midt på banen og holdt et par serbere fra livet, før han med et fladt venstrebensskud passerede udeholdets keeper med.

"Bendtner vandt sin eneste duel, og så fik jeg den snirklet med mig," som en smilende Poulsen efterfølgende forklarede Kanal 5-reporteren.

Både Morten 'Duncan' Rasmussen og Pione Sisto så hele kampen fra udskiftningsbænken.