01.06.2015, 08:51 | Af: Administrator

Reserverne tager imod FCK

FC Midtjylland lukker Reserveligaen med en hjemmekamp mod FC København. Se kampen live på Kanal Sport.

For nogle uger siden var FC København gæster på MCH Arena i Alka Superligaen, og i dag er det så københavnernes reserver, der tager turen til den midtjyske hede.

Det gælder sæsonens sidste kamp i Reserveligaen, hvor FC Midtjylland i sidste uge med et nederlag til AaB missede muligheden for at slutte øverst i tabellen. En sejr i dag kan dog skyde ulvene på andenpladsen, hvis AaB også driller FC Nordsjælland.

Det et ungt hold, som de københavnske løver tager med til Herning i dag, hvor blot to spillere er en del af superligatruppen. FCM-truppen består af en god blanding af superligaspillere og talentfulde akademispillere.

Der er kick-off på MCH Arena i dag klokken 14.00. Der er fri entre til kampen på Handelsbanken Tribunen, hvor der er adgang gennem hovedindgangen. Har du ikke mulighed for en tur på arenaen, kan kampen ses live på Kanal Sport her.

Truppen mod FC København
Marco Priis Jørgensen
Lasse Heinze
Rasmus Nissen
Rasmus Lauritsen
Rasmus Nicolaisen
Alexander Nicolajsen
Jonas Gemmer
Kristoffer Olsson
Marco Larsen
Babajide David
Marcos Ureña
Mikael Anderson
Kristian Dirks Riis
Alexander Munksgaard
Simon Sterring
Nikolaj Kirk
Mads Døhr Thychosen
Gloire Rutikanga