22.06.2015, 10:05 | Af: Administrator

Sådan ser opstarten ud

Træningslejr i Østrig og tre testkampe venter inden Champions League-kvalifikationen skydes i gang.

Lige nu er spillerne på en velfortjent sommerferie, men den 24. juni kalder trænerteamet igen til samling, når forberedelserne til den nye sæson begynder.

Førstedagen byder på en række fysiske test, og først dagen efter kan spillerne opleves på græs på træningsanlægget i Ikast.

Her når de at træne nogle dage, inden turen mandag den 29. juni går til Østrig, hvor holdet er på en uges træningslejr og spiller to testkampe.

LÆS OGSÅ: Få pladsgaranti på MCH Arena

Onsdag den 1. juli lægger holdet ud mod den østrigske klub Sturm Graz, der sluttede som nummer fire i den østrigske Bundesliga, mens modstanderen lørdag den 4. juli er russiske Anzhi Makhachkala, der for alvor kom på fodboldlandkortet, da de for nogle år siden hentede den camerounske angriber Samuel Eto’o og gjorde ham til den bedst betalte fodboldspiller.

Efter hjemkomsten venter en sidste testkamp, som bliver mod oprykkerne fra AGF. Den kamp spilles på MCH Arena torsdag den 9. juli og er den sidste testkamp, inden ulvene træder ind i anden kvalifikationsrunde til Champions League, som spilles den 14. eller 15. juli.

På træningslejren må trænerteamet se bort fra klubbens tre U21-landsholdsspillere, der i disse dage er i aktion til EM i Tjekkiet. Derfor møder Patrick Banggaard, Pione Sisto og Kristoffer Olsson først ind efter træningslejren, mens klubbens A-landsholdsspillere først møder ind til træningslejren i Østrig.

Opstartsprogram
24. juni – spillerne møder ind til tests
25. juni – spillerne har første træning på græs på træningsanlægget i Ikast
29. juni – holdet rejser på træningslejr til Østrig
1. juli – træningskamp mod Sturm Graz på Franz-Fekete Stadion kl. 18.00
4. juli – træningskamp mod russiske Anzhi Makhachkala på Franz-Fekete Stadion kl. 11.00
9. juli – træningskamp mod AGF på MCH Arena kl. 17.00
14.-15. juli – Champions League-kvalifikationsrunde (returkamp 21.-22. juli)