23.06.2015, 08:08 | Af: Administrator

Salg af sæsonkort blev tilløbsstykke

Folk stod i lange køer for at sikre sig adgangstegn til næste sæsons kampe på MCH

Der var tale om en højst usædvanlig omgang Open By Night. Til gengæld blev den umanerligt hyggelig, da i hundredevis af FCM-tilhængere mandag eftermiddag og aften lagde vejen forbi MCH Arena for enten at gentegne sæsonkort til den kommende sæson eller måske nytegne til sig selv, barnebarnet eller naboen.

”Det blev den fedeste dag med masser af glade mennesker, og selv om nogle af dem måtte stå i kø, tog de hjem med en god oplevelse. Vi har aldrig prøvet den her slags før. Men jeg er sikker på, en tradition blev født i går,” lyder det dagen derpå fra FCM’s stadion manager Birgitte Klausen.

Hun og kollegerne måtte rappe neglene for at følge med efterspørgslen. Og da røgen havde lagt sig ud på aftenen, havde pigerne printet 436 ny- og gentegninger ud.

Ud over selve købet kunne folk kigge sig om på stadion, snuse til atmosfæren i omklædningsrummet, blive fotograferet med mesterskabspokalen, købe FCM-merchandise til skarpe priser og måske få en hurtig omgang aftensmad fra grillen.

”Vi skal være en klub, der åbner døren og inviterer indenfor. Vi skal være en størrelse, som folk kan mærke og føle og komme helt tæt på. Det er den bedste måde at knytte vores publikum nærmere til os på,,” supplerer kommunikations- og marketingdirektør Hans Krabbe.

Dagen bød på 391 gentegninger og hele 106 helt nye sæsonkortholdere.

”Vi har på fornemmelsen, at folk virkelig har fået øjnene op for værdien af et sæsonkort. En del gik forgæves til de udsolgte kampe i slutningen af den netop overståede sæson. Ved at sikre sig et sæsonkort, sikrer man sig samtidig pladsgaranti på MCH Arena,” pointerer Hans Krabbe.

Den nye sæson skydes i gang allerede tirsdag den 14. juni, hvor det gælder hjemmekampen i 2. kvalifikationsrunde til Champions League, hvor FCM tager imod vinderen af Gibraltar-klubben Lincolns møde med Santa Coloma fra Andorra.

Og weekenden efter skydes Alka Superligaen i gang med et brag, når FCM er værter for oprykkerne og lokalrivalerne fra Viborg FF.