22.06.2015, 16:17 | Af: Administrator

Sisto: Glad for at starte inde

Pione Sisto og resten af det danske U21-landshold har rettet fokus ind mod tirsdagens afgørende kamp mod Serbien.

Tirsdag aften spiller de danske U21-drenge den tredje og sidste gruppekamp ved EM i Tjekkiet. Kravet er en sejr mod Serbien for de danske talenter, hvis de selv skal sikre sig, at drømmen om en plads i semifinalen bliver en realitet.

Og truppen er begyndt at rette fokus mod netop det opgør, som sendes direkte på DR1 tirsdag aften.

- Jeg er nok ikke den, der gør så meget for at forberede mig til kamp. Jeg forsøger at gøre, som jeg gør normalt, så der ikke er de store ændringer. Jeg spiser godt og rigtigt med kulhydrater og får drukket en masse vand, så jeg er ordentlig klar, fortæller Pione Sisto i sin dagbog fra EM-lejren.

- Generelt forsøger jeg at slappe af og ikke tænke for meget på kampen. For mig handler det om at hygge sig og få tankerne lidt væk fra kampen. Jeg tror ikke, det rigtig gavner mig at begynde at tænke på kampen for tidligt, men selvfølgelig når vi begynder at nærme os, så får jeg fokus på kampen.

Tjørring-knægten havde tilkæmpet sig en startplads i opgøret mod Tyskland, hvor det blev til godt 70 minutter på banen. Selv om det blev til et dansk nederlag, så glæder Sisto sig over startpladsen.

- Det var virkelig dejligt at få lov til at spille kamp. Jeg var rigtig glad for, at jeg fik lov til at starte inde. Jeg har været ude længe, men havde endelig fået plads i startopstillingen igen i den sidste kamp for Midtjylland, men her på holdet, hvor konkurrencen er virkelig hård, så er det selvfølgelig rigtig stort – også fordi vi møder så godt et hold, som vi gjorde. skriver den tidligere akademispiller.

På trods af nederlaget til de tyske naboer, så kan FCM-spilleren berette om optimisme i den danske EM-lejr.

- Stemningen i truppen er god. Vi begynder at have fokus rettet mod Serbien. Det var et slag at tabe 3-0, for vi ville jo selvfølgelig gerne have vundet – det gjorde vi ikke, men jeg synes ikke vi skal gå og være frustrerede over det. Vi har en matchbold på tirsdag, så det gælder om at kigge fremad i stedet for at ærgre sig over i går (lørdag, red). Det kan nemt have en negativ effekt, hvis man går og tænker for meget over Tyskland-kampen, så nu kigger vi fremad, så vi kan komme stærkt igen mod Serbien og sikre os en plads i semifinalen og OL næste sommer, lyder det fra Pione Sisto.

Læs hele dagbogen på DBUs hjemmeside.

Sådan er Danmark videre:
- Vinder Danmark over Serbien er de med sikkerhed videre i semifinalen
- Spiller Danmark uafgjort mod Serbien, SKAL Tyskerne enten vinde eller spille uafgjort mod Tjekkiet.
- Taber Danmark kampen mod Serbien, er der ingen mulighed for at avancere.