17.06.2015, 18:26 | Af: Administrator

Sisto matchvinder i dansk U21-sejr

Indskiftet Pione Sisto helt i god dansk EM-start, hvor også tidligere FCM-talenter var i aktion.

Der var masser af midtjysk islæt på aftenens danske U21-landshold, der med en 2-1-sejr fik en perfekt start på U21 EM i Tjekkiet.

Størst indtryk gjorde Pione Sisto, da han efter knap en time blev indskiftet til sin første officielle landskamp for Danmark. For med knap ti minutter tilbage af opgøret sendte Tjørring-knægten tre point på kontoen, da han efter et hjørnespark prikkede bolden i nettet til en dansk 2-1-sejr.

Det skete efter, at Danmark allerede i første halvleg var kommet bagud 1-0, men den danske anfører Jannick Vestergaard bragte balance i regnskabet i begyndelsen af anden halvleg.

Efter 57 minutter afløste Sisto et tidligere FCM-talent, nemlig Viktor Fischer. Og det var en veloplagt Sisto, der blev sendt på tjekkisk græs. Hurtigt fik den driblestærke kantspiller sendt afslutninger mod det tjekkiske mål – tættest på kom han med et frispark, som susede lige over hjemmeholdets mål.

Allerede tidligt i kampen blev U21-truppens anden FCM’er Patrick Banggaard sendt til opvarmning, da Frederik Sørensen måtte udgå med en baglårsskade. Men det var det tidligere midtjyske akademitalent Lasse Vigen, der i denne sæson har nydt stor succes i engelske Fulham, der blev sendt på banen, og midtbanedynamoen fik med stor energi sat sit flotte aftryk på kampen.

Danmark skal i aktion næste gang på lørdag, når modstanderen er Tyskland. Men allerede i morgen skal Kristoffer Olsson og Sverige i aktion, når de møder Italien. Det opgør kan følges direkte på TV3 Sport.