06.06.2015, 15:47 | Af: Administrator

Truppen mod SønderjyskE

Trænerteamet har udtaget truppen til sæsonens sidste kamp.

Søndag klokken 16.00 er der for sidste gang i sæsonen kick-off, når SønderjyskE er gæster på MCH Arena.

Men allerede klokken 11.00 slår Ulveshoppen dørene op, og foruden masser af gode guldtilbud vil shoppen også have 100 billetter til salg til opgøret. Nogle timer senere, nemlig klokken 14.30, skydes Alka Fanfesten i hal M i gang.

Det er første gang i sæsonen, at SønderjyskE besøger MCH Arena. Til gengæld har ulvene to gange har været i Sønderjylland. I fjerde runde blev det til en 3-1-sejr, mens det seneste opgør sluttede uafgjort 1-1.

Efter søndagens opgør inviteres der til guldfest i hal M, hvor fansene for alvor får mulighed for at hylde spillerne. Truppen og trænerne bliver præsenteret enkeltvis på scenen, hvor Thomas Skov styrer slagets gang.

Truppen mod SønderjyskE
1. Lasse Heinze
3. Tim Sparv
4. Erik Sviatchenko
7. Jakob Poulsen
9. Morten 'Duncan' Rasmussen
10. Martin Pusic
11. Marcos Ureña
14. Jakob Haugaard
15. Jesper Lauridsen
17. Kristoffer Olsson
19. Marco Larsen
26. Patrick Banggaard
27. Pione Sisto
28. André Rømer
32. Kristian Bach Bak
35. Frederik Møller
43. Izunna Uzochukwu
44. Sylvester Igboun