06.06.2015, 15:41 | Af: Administrator

U17 tog den fjerde sejr i træk

FCM U17 leverede et flot comeback og sikrede fjerdepladsen med en medrivende 3-2 sejr over Lyngby.

FCM U17 er i færd med at slutte sæsonen stærkt af, men de unge ulve måtte slide hårdt for sejren mod omstillingsstærke Lyngby.

Ulvene startede ellers stærkt og fik tilspillet sig et par store chancer - begge gange kom Lyngby-keeper Oskar Snorre Frigast dog godt ud af sit mål og fik snuppet afslutningerne.

FCM U17 var som sådan i fuld kontrol med kampen, men de forsømte muligheder for at tage føringen blev dyre, da Lyngby efter tyve minutter kapitaliserede på et unødvendigt boldtab. Hurtig omstilling og 0-1 ved Lorent Callaku.

Målet slog luften ud af FCM U17, og holdet tabte momentum i de efterfølgende minutter, hvor holdet ikke spillede tilstrækkeligt afklaret. Det var der ikke råd til, for kun to minutter efter 0-1 målet kunne Lyngby køre en ny omstilling og bringe sig foran med 2-0. Denne gang med holdets topscorer Jens Odgaard som målscorer.

FCM U17 var i tovene, og Lyngby fik spillet sig frem til yderligere en stor chance, inden ulvene fik sat proppen i. FCM U17 fik samlet sig sammen, og indledte et hårdt pres for at få reduceret inden pausen.

Det lykkedes i første halvlegs sidste minut, da et indkast blev forlænget til Mads Olsen, der kom igennem og sparkede bolden ind ved nærmeste stolpe. Lyngby-spillerne protesterede over scoringen, da de syntes Olsen tog bolden med sig med armen, men dommerens fløjte var tavs.

Poulsen matchvinder
FCM U17 jagtede udligningen fra anden halvlegs start, og efter ti minutter fik Mikael Anderson og Mads Carlson i fællesskab sat Mads Olsen op til en ny afslutning. Igen strøg bolden i nettet, hvilket bragte Olsens sæsontotal op på fem scoringer.

Det var nu FCM U17, der havde momentum og efter 65 minutters spil fuldendte Andreas Poulsen comebacket. Kantspilleren tog et træk ind i banen, inden han fra kanten af feltet bankede bolden op i krydset.

Begge hold havde yderligere chancer som kampen gik på hæld, men FCM var tættere på 4-2 end Lyngby var på udligningen, og derfor var det også fortjent nok, at holdet fik de tre point.

- Vi starter med mange førsteårsspillere og er fysisk overmatchet af et rigtigt godt Lyngby-hold med flere u-landsholdsspillere. Alligevel får vi tilspillet os et overtag, og vi skal simpelthen sørge for at få bragt os foran i de første tyve minutter.

- Det gør vi ikke, og i stedet har vi ti minutter, hvor vi sløser, ikke er dygtige nok og indkasserer to mål. Var det sket i starten af sæsonen, så var vi knækket, men nu får vi kæmpet os tilbage og vinder kampen. Det viser, at der er kommet noget rygrad og vindermentalitet ind i holdet i løbet af sæsonen, og det er fedt at se, fortalte Svend Graversen efter kampen.

Lørdagens resultater betyder at FCM U17 er sikre på at ende på fjerdepladsen, selvom holdet fortsat mangler at spille en enkelt kamp. Den spilles næste lørdag, 13/6, kl. 13.00 på udebane mod Esbjerg fB.

FC Midtjylland U17 - Lyngby BK U17 3-2 (1-2)
20' 0-1 Lorrent Callaku
22' 0-2 Jens Odgaard
40' 1-2 Mads Olsen
55' 2-2 Mads Olsen
65' 3-2 Andreas Poulsen

Opstilling: Oliver Ottesen - Malte Jürgensen, Nicolai Damkjær (25' Andreas Murbeck), Gustav Kjeldsen (50' Mads Friis), Aksel Smith-Petersen - Nikolaj Kirk, Mads Olsen, Mikkel Jakobsen - Mads Carlson, Andreas Poulsen, Sebastian Buch Jensen (45' Mikael Anderson)

Billede: MT-foto