17.06.2015, 18:02 | Af: Administrator

U19-nederlag og uafgjort i Grækenland

Det danske U19-landshold har spillet to testkampe mod Grækenland, som til sommer er værter for EM. Det blev ikke til en sejr, men dog til en enkelt FCM-scoring.

Det er ikke kun det danske U21-landshold, der har været i kamp. Også de danske U19-drenge med flere FCM'ere i truppen har testet formen i to kampe mod Grækenland.

Fredag aften spillede danskerne første testkamp mod det græske landshold under varme himmelstrøg og 30 grader. Det blev til en dårlig start, og allerede inden pausen var stillingen 4-0 til det græske mandskab. Der blev dog reduceret to gange i anden halvleg, så danskerne kæmpede sig alligevel lidt op.

Søndag aften var det så allerede tid til revanche, og her blev resultatet da også noget bedre. Efter at have været bagud lykkedes det de danske drenge at reducere til 1-1, hvorefter FCM-spilleren Mads Døhr Thychosen sparkede bolden i mål til dansk føring. Det lykkedes dog grækerne at udligne, og kampens resultat blev 2-2.

Foruden Thychosen begyndte også de to lokale drenge Rasmus Nissen og Alexander Munksgaard inden i opgøret.

Den danske landstræner, Jan Michaelsen, var generelt tilfreds, selvom det ikke blev til sejr, men holdet viste trods alt teamspirtit og vilje til at kæmpe videre, selvom resultaterne ikke rigtig gik danskernes vej.

Næste opgave for landsholdet er til september, hvor holdet møder Norge og Sverige i Stockholm. Det bliver med den nye årgang 1997, så dermed er FC Midtjyllands Jonas Gemmer ikke længere aktuel for U19-landsholdet.