17.07.2015, 10:32 | Af: Administrator

Apoel eller Vardar venter ved CL-avancement

Der bliver cypriotisk eller makedonsk modstand til FC Midtjylland, hvis holdet kvalificerer sig til tredje kvalifikationsrunde i Champions League.

Lykkes det for FC Midtjylland at komme videre fra anden kvalifikationsrunde i Champions League, kan holdet se frem til en kamp mod vinderne af opgøret mellem Apoel og Vardar.

Det afgjorde dagens lodtrækning i Schweiz.

De makedonske mestre fra FK Vardar Skopje spillede i det først opgør 0-0 i Cypern mod Apoel, som flere gange har drillet danske hold.

Det var nemlig i cypriotiske mestre fra Apoel, der i sidste sæson slukkede AaBs Champions League-drømme, da de efter 1-1 i Aalborg vandt med 4-0 på hjemmebane. Tidligere har Apoel også sendt FCK ud af turneringen.

Resultatet af lodtrækningen nåede FCM-spillerne lige efter frokosten ovenpå den afsluttende træning før lørdagens naboopgør mod Viborg FF.

"Det er ikke en lodtrækning, vi kan brokke os ret meget over. Det er vel rigtig godt, faktisk. Men jeg minder lige om, at vi altså har en opgave at løse tirsdag aften. Jeg er egentlig ikke så nervøs for kampen på Gibraltar, men den skal tages seriøst og overstås," lød det fra FC Midtjyllands midtbaneregissør Jakob Poulsen.

Vinder FC Midtjylland samlet over Lincoln FC fra Gibraltar, begynder ulvene hjemme den 28.-29. juli, mens der er returopgør på Cypern eller i Makedonien den 4.-5. august.