31.07.2015, 23:16 | Af: Administrator

Comeback-Bach Bak til konen: Fød før Cypern-turen

FCM-anføreren fik en søn torsdag, før han fredag gjorde comeback i den sene sejr over OB. Han bad for nylig konen føde før udekampen på Cypern mod APOEL.

Fredag aften gjorde Kristian Bach Bak comeback for FC Midtjylland. For første gang i sæsonen var han på banen, da han startede inde mod OB og fik godt og vel 65 minutter i benene.

Anføreren kunne dog lige så godt have misset kampen mod fynboerne grundet en fødsel, men konen leverede en perfekt timing, mener han. Torsdag kom endnu en Bach Bak-søn til verden.

- Jeg må indrømme, at jeg har verdens bedste kone, og det har hun så vist igen med timingen omkring dét at føde børn. Jeg sagde til hende for lidt tid siden, at nu måtte hun se at komme i gang, for jeg ville rigtig gerne med til Cypern. Hun tog det sgu til sig, og i går morges (torsdag, red.) skulle vi så på hospitalet, fortæller højrebacken med et smil.

Tilskueropbakning giver procenter
Til APOEL-kampen på hjemmebane var de lokale tilhængere opfordret til at lægge pres på gæsternes spillere med taktfaste klapsalver. Det skulle give modstanderen en fornemmelse af, at FCM er farlige omkring disse situationer. Mod OB viderebragte størstedelen af MCH Arenas publikum dette tiltag, og den øgede opbakning bærer spillerne frem, mener Kristian Bach Bak.

- Det er jo fantastisk. Det giver bare procenter til os spillere, hver eneste gang vi har en dødbold, hver gang vi er tæt på mål, hver gang man tackler... Sådan er det. Jeg var pænt smadret efter 20-30 minutter i dag, men det gav da mig kræfter til at spille en time. En stor del af det var publikums fortjeneste, for det giver bare flere kræfter, lyder det fra ulveanføreren, der altså nu kan kalde sig far til to.

Den lille ny har endnu ikke fået et navn.

SE HELE INTERVIEWET MED BACH BAK PÅ FCM TV [klik her]