24.07.2015, 10:22 | Af: Administrator

Cypern-rejse flytter OB-kamp

FC Midtjyllands planlagte hjemmekamp mod OB lørdag den 1. august spilles fredag aften den 31. juli  i stedet for.

Alka Superliga-kampen mellem FC Midtjylland og OB, programsat til lørdag den 1. august kl. 16.00, flyttes til fredag den 31. juli med kampstart på MCH Arena kl. 20.30.

Flytningen sker i bestræbelserne på at sikre FC Midtjylland de bedst mulige forberedelser frem mod returkampen i 3. kvalifikationsrunde til Champions League, hvor FC Midtjylland tirsdag den 4. august kl. 19.00 dansk tid møder cypriotiske APOEL Nicosia på udebane.

- Det kan blive en af de største og vigtigste kampe i FC Midtjyllands historie. Går vi samlet videre mod APOEL, er vi sikret to kampe om en plads i Champions League-gruppespillet og mindst en plads i Europa League-gruppespillet. Derfor gør vi alt hvad vi kan for at optimere forholdene for spillerne. Og her kan en ekstra dags hvile før rejsen til Cypern vise sig helt afgørende, forklarer FC Midtjyllands sportsdirektør Claus Steinlein.

Flytningen sker med kort varsel, og den er kun kommet i stand via stor velvilje fra Divisionsforeningen, Alka Superligaklubben OB og rettighedshaveren TV3.

- Alle involverede har arbejdet ekstremt hurtigt, og vi påskønner, at blandt andet vores liga-kolleger fra OB strækker sig vidt for at sikre os en optimal forberedelse, hvad der forhåbentlig kommer til at gavne dansk klubfodbold i den sidste ende, siger Claus Steinlein.

Foto: © Getty Images 481213458