16.07.2015, 14:03 | Af: Administrator

Endnu et FCM-talent tager turen til Skive

Angriberen Razak Adebayo Odeyemi er udlejet til 1. divisionsklubben for resten af sæsonen.

I går blev Mikkel Frankoch præsenteret i Skive IK, og i dag er det så gået på plads med endnu et FCM-talent. 20-årige Razak Adebayo Odeyemi er nemlig udlejet til 1. divisionsklubben for resten af sæsonen.

Og det er en målfarlig herre, der skifter FC Midtjyllands sorte trøje med Skives gule. Razak blev nemlig for to sæsoner siden topscorer i U19 Ligaen, da han imponerede med 18 scoringer i sæsonen.

- Razak har vist, at han ved, hvor målet står. Han er dygtig til at søge ind i boksen og finde de muligheder, der gør, at han kan komme til afslutning. For at han kan fortsætte sin udvikling, har han har brug for spilletid, og derfor er vi glade for, at vi er blevet enige med Skive om en lejeaftale, der løber for hele sæsonen, siger sportsdirektør Claus Steinlein.

Den lynhurtige angriber, der kom til FC Midtjyllands akademi fra det nigerianske fodboldakademi FC Ebedei, står noteret for flere kampe for FC Midtjylland i Reserveligaen, men han har fortsat sin officielle debut til gode for ulvene.