28.07.2015, 09:24 | Af: Administrator

FCM henter forstærkning i Holstebro

Tina Møller skifter håndbolden i TTH ud med fodbolden i FC Midtjylland.

Transfervinduet er åbent, men dagens klubskifte kommer nok alligevel til at gå under radaren på de fleste europæiske sportsredaktioner.

Der er nemlig tale om en organisatorisk forstærkning, når Alka Superligaklubben FC Midtjylland henter den 37-årige Tina Møller fra Team Tvis Holstebro til en central plads i administrationen hos de danske mestre.

- Vi er i gang med en professionalisering og styrkelse af fodboldforretningen FCM, og set i det lys er Tina Møller en væsentlig forstærkning, forklarer Jacob Jørgensen, kommerciel direktør i FC Midtjylland.

Tina Møller, oprindeligt fra Lind og uddannet revisor hos Partner Revision i Herning, kommer fra en alt-mulig-stilling i TTH til todelt job i FCM som dels controller i økonomiafdelingen, dels projektansvarlig i eventafdelingen.

- Jeg har jo stort set altid været i TTH. Nu var det tiden, hvor jeg skulle prøve noget nyt, lære noget nyt og udfordre mig selv på en arbejdsplads, der er større end den, jeg kommer fra. Og når jeg samtidig kan blive i den sportsbranche, der er blevet en livsstil for mig, er det helt perfekt, siger Tina Møller, der nåede 149 førsteholdskampe for TTH og sluttede den aktive håndboldkarriere på fløjen i Ringkøbing Håndbold for fem sæsoner siden.

Tina Møller har været kontinuitetsbærer i TTH. Nu glæder hun sig til fremtiden i FC Midtjylland.

- Jeg kommer til at savne dem, der var med på den vilde rejse, vi var på med TTH. Til gengæld glæder jeg mig til at møde en masse nye og spændende mennesker og tage fat på et job i FCM med udfordringer, der vil være helt nye og fremmede for mig, siger Tina Møller.

Tina Møller begynder i FC Midtjylland den 1. september.