16.07.2015, 10:27 | Af: Administrator

FCM TV: Goodbye, Sly

Den nigerianske profil tog tirsdag afsked med MCH Arena og FC Midtjylland. Fremtiden ligger i russisk fodbold.

Tirsdag aften var der et nyt trøjenummer på FC Midtjyllands venstre midt. Til Champions League-kvalifikationskampen mod Lincoln Red Imps FC var 44 byttet ud med 77, og navnet 'Royer' prydede den røde, som FCM benytter til europæiske opgør. I flere år har venstresiden i FC Midtjylland ellers tilhørt Sylvester Igboun, men nu er tiden i lille Danmark byttet ud med den stærkeste liga i det største land i verden - og en, for mange, ukendt klub.

- Nej, der er ikke mange, der kender FC Ufa, men det kommer de til. Jeg ved, at mine fantastiske fans vil fortsætte med at følge mig, og jeg håber, at jeg kan bidrage til, at folk vil lægge mærke til FC Ufa, fortæller 'Sly' om holdet, der for to år siden rykkede op i den russiske Premier League.

Den stærke offensivspiller ser frem til nye udfordringer i Rusland, hvor han allerede fredag kan få debut, når FC Ufa åbner sæsonen mod ingen ringere end Lokomotiv Moskva. Men FC Midtjylland vil også blive savnet.

- Midtjylland er et fantastisk sted. Det har været en god klub for mig, og klubben har givet mig så meget. Ellers havde jeg heller ikke været her i så mange år, men på et tidspunkt skulle jeg jo videre, og den tid var nu.

- Jeg kommer til at savne det hele, men jeg vil prøve at lægge det lidt væk, så det ikke kommer til at påvirke mit spil i Rusland, lyder det fra Igboun.

SE FCM TV's INDSLAG MED 'SLY' [klik her]

Sylvester Emeka Igboun nåede 164 seniorkampe i FCM-trøjen med 47 mål til følge. Han kom til FC Midtjyllands akademi i januar 2007 sammen med Izunna Uzochukwu, der for nylig skrev under med Amkar Perm, også fra den bedste række i Rusland.