03.07.2015, 13:03 | Af: Administrator

FCM TV i Østrig

Det handler ikke kun om taktik og hårdt arbejde på træningslejren i Østrig.

To træninger om dagen. Sådan ser programmet ud for spillerne på træningslejren i Østrig. Formen forbedres, taktikken finpudses, afslutningerne og relationerne styrkes.

En træningslejr er hårdt arbejde, men det er også plads til hyggeligt samvær og andre aktiviteter, derfor var der torsdag fodboldtennis på programmet. Som sportsmand betyder det dog ikke ren afslapning. Tværtimod var koncentrationen høj og alle mand kæmpede for sejren. Se hvem der vandt i fodboldtennis på FCM TV her.

På træningslejren er der også blevet fejret fødselsdage, Mikkel Duelund og Mikael Anderson har begge fejret deres fødselsdag med holdkammeraterne. FCM TV fangede øjeblikket hvor holdkammeraterne synger for Mikael, og tog efterfølgende en snak omkring hvordan det er, at være med på træningslejren.
Se indslaget med kage, sang og Mikael Anderson på FCM TV her.