30.07.2015, 16:02 | Af: Administrator

FCM TV: Lauridsen med gode ben før OB-kamp

Mange kampe inden for en kort periode gør de fleste møre i bentøjet men ikke venstrebacken hos FC Midtjylland

Det har været en travl sæsonstart for ulvene med mange kampe på kort tid, og i morgen fredag venter en ny mod det nuværende tophold OB på MCH Arena. De mange kampe er dog ikke noget problem for Jesper Lauridsen, da benene er, hvor de skal være.

- Jeg føler, at jeg har rigtig gode ben til træningen i dag. Det er ikke noget problem at spille to kampe på få dage - vi er trænet til det og skal bare ud over stepperne i morgen, siger backen til FCM TV.

I interviewet fortæller forsvarsspilleren også, hvorfor han er blevet sat til springtræning af fysisk træner Christian Clarup, og så ville holdkammerat Kian Hansen også gøre sig bemærket med lidt vandkasten.

Du kan se hele interviewet HER

Kick-off: Fredag d. 31/7 klokken 20.30 på MCH Arena